CÉGEKNEK SZÓLÓ AJÁNLATUNK

Re-onboarding program

A Nő A Lehetőség re-onboarding programja az adott cég HR rendszerét világítja át, annak érdekében, hogy cége valóban családbarát munkahelyként működjön a hétköznapokban. A programunk átütő megoldást jelenthet a napjainkra jellemző munkaerő-hiány kiküszöbölésére.


Felmérjük a jelenlegi HR stratégiát a családbarát megközelítés ill. munkavállalói márka szemszögéből. Megvizsgáljuk az atipikus munkavégzési lehetőségeket a szervezeten belül, javaslatot teszünk az inaktív munkatársak visszaillesztésének folyamatára, valamint családbarát munkavállalói juttatások beépítésére. Átvilágítjuk
a HR marketing tevékenységét és bemutatjuk a fejlesztési lehetőségeket a családbarát munkahelyi márka építése érdekében. Felvázoljuk a lehetséges kompetencia tréningeket, amikkel megkönnyíthető a visszatérő anyák felkészítése a munkára. Megmutatjuk, hogy hogyan tudja a saját cége előnyére fordítani azokat a tulajdonságokat, amik egy nőben az anyasággal alakultak ki. 

További részletekért keress minket!

Velünk nő a lehetőség!


ANYÁKNAK SZÓLÓ AJÁNLATUNK

Welcome on board program

A Nő A Lehetőség welcome on board programja azoknak a nőknek szól, akik fontosnak tartják, hogy az anyaság mellett saját munkájukban is megtalálják helyüket. A karriertanácsadás csomagunk abban segíti az anyukákat, hogy meghozzák a döntést a visszatérésről, amelyek mentén össze tudják hangolni a családi és munkahelyi szerepeiket, álláskeresési stratégiák kidolgozásával támogatjuk őket.

Munkajogi tanácsadásunkkal segítjük az anyukákat abban, hogy az őket aktuálisan érintő kérdésekben magabiztosan eligazodjanak. Megosztjuk a HR-esek kulisszatitkait, hogy milyen elvek és gyakorlat mentén vesznek vissza egy anyukát. Az anyukákban tudatosítjuk, hogy az anyasággal olyan kompetenciákra tettek szert, amelyek növelik munkaerőpiaci értéküket.

Szállj be hozzánk anyaként, és magabiztos nőként lépsz ki a munkavilágába. 

Velünk nő a lehetőség!

Az aktuális programjainkat megtalálod a Facebook oldalunkon.